Cristina Rus adoră cremele cu mușețel

Cristina Rus

Cristina Rus, cantareața cu față de păpușă, este o prezență extrem de plăcută în lumea show-bizz-ului autohton. Frumusețea, talentul și bunul simț au ajutat-o și au propulsat-o printre cele mai apreciate femei din România. La 33 de ani, Cristina nu are de se plânge: cariera și viața privată îi sunt la cote mai mult decât satisfăcătoare.

Tinerețea și exuberanța vârstei sunt atuuri importante pentru simpatica Cristina. De altfel, ea nici nu trebuie să facă mare lucru pentru a arăta de milioane. Nu are rețete secrete de întreținere a tenului, nu ține cure de slăbire, iar sport nu prea mai face, din cauza lipsei de timp. Modernă, blonda cu ochii de azur adoră să fie mereu bronzată. De aceea, merge destul de des la cabinetele de cosmetică și la solar, căci tenul arămiu îi pune în valoare dantura perfectă și ochii limpezi.

Cremele de corp sunt vitale
Cum este de așteptat, dupa ședințele de la solar, pielea își pierde din elasticitate, așa că ardeleanca noastră își masează corpul cu creme hidratante pe bază de mușețel. De asemenea, ea nu uită să utilizeze creme antirid și anticearcăn, mama ei fiind cea care a învățat-o, încă de la o vârstă fragedă, să utilizeze aceste produse cosmetice.

Se lasă pe mâna cosmeticienelor
Cristina Rus este încântată de mâna profesionistă a cosmeticienelor, motiv pentru care nu își face niciodată vreun tratament facial acasă. În schimb, atunci când trebuie să se machieze, preferă să apeleze la cunoștintele proprii de make-up. Machiajele adoptate de ea sunt cele naturale, care îi pun în evidență ochii și buzele. Atunci când se pregătește de emisiune sau de spectacol, această operațiune îi ia… o oră, o oră și jumătate. Deh, frumusețea cere timp și eforturi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s