Mierea și sănătatea

mierea si sanatatea

Mierea cu care vă indulciți ceaiul este mai bună decât ați crede. În cadrul unui studiu realizat de Universitatea Davis, din California, pe un grup de 25 de persoane, cercetătorii le-au servit acestora zilnic patru sau mai multe linguri de miere de hrișcă timp de 29 de zile. Între timp, analizele de sânge ale subiecților au arătat o creștere a nivelului unor compuși care protejează împotriva cancerului și a bolilor de inimă.

Totuși, nu e nevoie să mâncați foarte multă miere pentru a beneficia de efectele sale pozitive asupra sănătății. În plus, mierea de hrișcă e doar unul din mulțimea de sortimente pe care le puteți încerca. În general, mierea mai închisă la culoare conține mai mulți antioxidanți. Cautați-o pe cea din flori de câmp. O altă variantă foarte sănătoasă este și mierea romanească de coriandru, disponibilă în supermarketurile noastre de la producătorii autorizați. Savurați, așadar, această știre dulce și acționați în consecință! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s