Mască antirid 100% naturală

laptuca

Laptuca – sursa naturala de vitamine si caroten

Pe piață există numeroase creme și măști care întrețin frumusețea tenului și hidratează, vă scapă de riduri, dar vă costă o caruță de bani. Nu întâmplător, o vorbă din bătrâni spune că obrazul subțire cu cheltuială se ține. Să nu uităm totuși că măștile de frumusețe sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri. Să nu ne închipuim însă că pe vremuri femeile beneficiau de multitudinea de produse cosmetice din ziua de azi. Dimpotrivă, ele foloseau pentru întreținerea frumuseții tenului produsele oferite gratuit de mama natură. Legumele, fructele și plantele cele mai diverse erau combinate dupa rețete secrete, moștenite din mamă în fiică, considerate o veritabilă alchimie pentru păstrarea tinereții și frumuseții tenului.

Chiar dacă unele măști pot face minuni pentru fața dumneavoastră, aspectul lor, mai degrabă dezgustător, ar putea să vă facă să vă lăsați pagubașe. Gândiți-vă că baba suferă ca să fie frumoasă, iar rezultatele sunt cele care contează.

Nu uitați, înainte de aplicarea măștii, fața trebuie curățată în profunzime și chiar supusă unei băi de aburi. Substanțele și agenții benefici din compoziție vor fi mai bine asimilați dacă porii sunt deschiși. După înlăturarea măștii, tenul trebuie tonifiat și hidratat, pentru ca rezultatele să fie cât mai eficace.

Vă prezentăm în continuare o mască antirid 100% naturală. Uitați de cremele ce au la bază celebra coenzima Q10. Masca aceasta este mai mult decât accesibilă oricărei femei trecute de prima tinerețe, care nu dispune de mulți bani de cheltuit pe cosmetice. Nu aveți nevoie decât de trei sau patru frunze de lăptucă (sau salată), bogate în vitaminele C, B, E și caroten. Le fierbeți cam cinci minute, la foc mic, cu puțin ulei de măsline. Cataplasma astfel obținută se aplică pe față timp de cel puțin 15 minute. Dacă repetați această operațiune o dată pe săptămână, puteți spune adio ridurilor. Tinerețea fără bătrânețe nu mai este de mult un mit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s