Plantele de leac la îndemâna oricui

Cunoscute din timpuri străvechi pentru eficiența și calităţile lor tămăduitoare, plantele medicinale se menţin în topul preferinţelor şi în ziua de azi. Diferenţa majoră este aceea că, acum, noi avem posibilitatea de a profita de efectele lor benefice mult mai simplu decât femeile care trebuiau să le culeagă cu atenţie, să le înveţe proprietăţile şi apoi să le folosească în tincturi şi unguente miraculoase. Există pe piață o gamă largă de cosmetice pe bază de extracte din plante, începând de la creme de faţă, continuând cu produse pentru îngrijirea părului, uleiuri pentru masaj, şi sfârşind cu unguente anti-reumatice. Plantele continuă și astăzi să ne aline suferinţele, fie ele fizice sau psihice, provocate de stres şi oboseală. Nu ne rămâne decât să aflăm de ce afecţiuni suferim cu adevărat, sau pe care am vrea să le prevenim, apoi să ne informăm cu privire la plantele potrivite şi să alegem produsele naturiste în funcţie de necesităţile noastre.

lavanda, planta folosita adesea in remediile naturiste

Lavanda, planta folosita adesea in remediile naturiste

Haideți să descoperim împreună câteva dintre avantajele acestor produse cosmetice naturiste, care sunt atât de lăudate şi recomandate de toată lumea în ultima vreme. Mulţi s-ar putea întreba care ar fi motivul pentru care să renunţe la produsele cu care s-au obişnuit pentru a încerca game noi. În primul rând, aceste produse realizate din extracte de plante, infuzate în uleiuri naturale, şi din extracte de minerale, garantează lipsa totală a substanţelor chimice care sunt atât de des întâlnite la produsele obişnuite, pe care le putem cumpăra din orice supermarket. Cremele, tratamentele şi uleiurile naturiste nu conţin coloranţi artificiali, sau parfum sintetic. Ele emană un miros delicat, aproape imperceptibil, ceea ce înseamnă că sunt infinit mai sănătoase decât cele care te îmbată cu un parfum plăcut pentru a te determina să uiţi să mai consulţi ambalajul înainte de a le cumpăra.

În al doilea rând, produsele naturiste sunt atât de bogate în substanţe nutritive şi au o textură atât de densă, încât este nevoie de o cantitate foarte mică pentru fiecare utilizare. Spre exemplu, o cremă de faţă naturală va fi absorbită imediat de către ten, iar în cazul în care avem tendinţa de a aplica o cantitate puţin mai mare, aceasta va rămâne la suprafaţă şi va încărca pielea, care şi-a luat deja cantitatea de care a avut nevoie. Astfel, atunci când vorbim de produse naturale, trebuie să ştim că raportul preţ-calitate-cantitate este mult mai avantajos.

Un alt motiv pentru care este indicat să alegem gamele de cosmetice naturale, este faptul că acestea se potrivesc oricui, indiferent de afecţiunile de care suferă. Un tratament naturist nu poate dăuna în nici un fel sănătăţii, ci, dimpotrivă, poate vindeca probleme de care poate nici nu eram conștienți. Cremele de faţă se potrivesc tuturor tipurilor de ten, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru şampoane, balsamuri şi tratamente împotriva căderii părului, care se potrivesc oricărui tip de păr. Precum observăm, avem toate motivele să încercăm produsele naturiste şi să ne punem încrederea în medicina naturistă, căci natura este singura care poate fi considerată un izvor nesecat de viaţă şi sănătate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s