Cremele de față naturale, un real miracol pentru ten

creme de fata naturale

Natura ne oferă soluții și pentru îngrijirea tenului.

Indiferent de tipul de ten pe care îl avem, știm foarte bine că trebuie să îi acordăm cea mai mare atenție, mai ales acum când, o dată cu venirea anotimpului cald, factorii de mediu devin și mai agresivi. Soarele este din ce în ce mai puternic, iar praful ne face provoacă senzația de ten încărcat. Totul acționează parcă împotriva noastră, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pregătite pentru a ne proteja permanent pe parcursul zilei. Metoda sigură, care nu va greși niciodată atunci când vine vorba de frumusețe și sănătate este alegerea unor produse naturale cosmetice pe bază de plante.

Un pas important în realizarea unei rutine zilnice de îngrijire adecvată a tenului este alegerea unei creme de față potrivite, care să hidrateze pielea sensibilă a feței fără a o încărca foarte tare. După efectuarea demachierii și tonifierii, pași esențiali, nelipsiți din rutina de îngrijire și pregătire a tenului pentru machiaj aplicați o cremă. Crema de față este cea care hrănește în profunzime și oferă pielii toate vitaminele și substanțele nutritive de care mediul înconjurător o privează. Crema de zi nu este, însă, de ajuns pentru a asigura un ten sănătos. Ea trebuie folosită împreună cu crema de noapte, căci aceste două tipuri de creme de față au roluri diferite.

În timp ce crema de zi oferă protecție împotriva radicalilor liberi și a factorilor nocivi, păstrând tenul catifelat și revitalizat, crema de noapte are rolul de a uniformiza tenul. Pentru că odihna este unul dintre principalii factori care stimulează regenerarea celulelor, crema de noapte este esențială pentru că oferă și un efect exfoliant. Astfel, dimineata, tenul va fi mai puțin încărcat, mai proaspăt și mai ferm.

Pentru ca aceste creme de față să poată acționa corespunzător, contează foarte mult și modul în care sunt utilizate și aplicate. Varietățile de produse cosmetice naturale au calitatea de a fi foarte consistente, prin urmare cantitatea pe care o aplicăm nu trebuie să fie prea mare. Atât crema de zi, cât și cea de noapte, se utilizează astfel: pe frunte, pe obraji și pe bărbie se aplică puțină cremă, o cantitate nu mai mare decât mărimea unui bob de orez. Pielea se masează prin miscări circulare pâna la absorbția completă a cremei. Pielea va absorbi întotdeauna doar cantitatea necesară de cremă, astfel că folosirea unei cantități prea mari devine inutilă și poate genera o senzație de ten încarcat și gras.

Hidratarea tenului este importantă indiferent de tipul acestuia, iar alegerea unor cosmetice naturale în locul celor obișnuite, care pot conține foarte multe substanțe chimice vă va asigura sănătatea și fermitatea pielii. Ridurile nu vor mai fi o problemă, iar acneea și iritațiile vor da înapoi în fața unor creme realizate din extracte de plante medicinale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s