Idei de cadouri pentru iubita ta

cadouri pentru femeiPentru că se apropie sărbătorile și luna cadourilor, m-am gândit să vin în sprijinul bărbaților cu câteva idei de cadouri, pe care cred că orice femeie le-ar aprecia.

Știm deja foarte bine că îngrijirea personală este foarte importantă pentru orice femeie modernă, așa că o să vă sugerez în continuare câteva produse de îngrijire personală, pe care orice femeie și le-ar dori.

Dacă considerați aceste cadouri potrivite pentru iubita voastră, însă nu știți foarte bine către ce model să vă orientați, veți găsi mai multe detalii și analize ale celor mai bune aparate de îngrijire personală pe shavers.ro. Este un site pe care l-am descoperit de curând, dar care conține, după părerea mea, foarte multe informații utile. Veți găsi acolo și topuri ale celor mai bune aparate de îngrijire personală pentru femei (ondulatoare, epilatoare etc.), astfel încât veți putea alege cele mai bune produse pentru persoana iubită.

Iata în continuare câteva dintre cele mai apreciate aparate de îngrijire pentru femei, care pot constitui cadouri inedite, apreciate, dar și foarte utile.

Aparatul de epilare definitivă cu IPL

Eliminarea părului nedorit este o problemă permanentă pentru femei și o experiență destul de dureroasă și neplăcută de cele mai multe ori. Astfel, epilarea definitivă reprezintă o soluție foarte atractivă, care nu elimină doar părul nedorit, dar și durerea care însoțește fiecare sesiune de epilare.

Aparatele IPL au devenit în ultima perioadă destul de accesibile și pot fi folosite cu succes chiar acasă, fără a mai fi nevoie de deplasarea la un salon cosmetic specializat. Prețurile variază între 1300 și 2000 de lei, în funcție de marcă și model, iar dacă urmăriți reducerile practicate de magazine în această perioadă le puteți găsi chiar și la prețuri mai bune. Cele mai eficiente aparate sunt, dupa spusele utilizatoarelor, epilatoarele IPL produse de Remington și Philips.

Ondulatoare, plăci de îndreptat părul sau perii rotative

Dacă pentru bărbați este destul de simplu și o vizită la frizerie rezolvă problema pentru aproximativ o lună, pentru femei este puțin mai complicat. Indiferent de ocazie, coafura trebuie să fie perfectă, iar pentru aceasta va fi nevoie de ajutorul unui hair-stylist sau de un aparat de coafare performant.

Aparatele de coafat sunt extrem de versatile și pot fi folosite cu succes de către orice femeie pentru aranjarea rapidă a coafurii.

În funcție de stilul preferat de iubită dumneavoastră, puteți alege între ondulatoare, plăci de îndreptat părul sau perii rotative. Prețurile acestor dispozitive variază între 150 și 600 de lei, iar cele mai performante sunt produse de către companiile cu tradiție în domeniu, precum Philips, Remington sau Babyliss.

Aparatele de curățare și epilare facială

Acestea sunt mici dispozitive care oferă o curățare profundă a feței, înlăturând cu succes resturile de machiaj și impuritățile. Unele modele sunt accesorizate și cu mici epilatoare faciale ce pot fi folosite pentru retușuri rapide.

Ca ultim sfat, nu alegeți cadourile în grabă și încercați să vă orientați către produse de calitate. De asemenea, nu uitați de flori. Deși poate părea un gest banal, orice femeie iubește florile și sunt oricând un cadou potrivit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s